top of page

Inspirational stories

VERBINDEND, INSPIREREND EN BRUGGENBOUWEND

 

Elkaar vanuit kwetsbaarheid in de ogen durven kijken.

 

Geef je graag (nog) meer diepgang en bezieling aan je netwerkevent, team-dag of conferentie?  Wil je jouw deelnemers trakteren op een bevlogen gesprek?  Of neem je toeschouwers graag mee in een gemeenschappelijke en verbindende ervaring?

Onze inspirational speeches benaderen het thema gender en diversiteit vanuit een verfrissende, originele hoek en transformeren je blik op de realiteit.  Bovenal raken ze jouw publiek in het hart. Concrete topics die aan bod komen, zijn bvb de kracht van gebalanceerd leiderschap, de impact van onbewuste stereotypering (unconscious bias) en de weg uit het gepolariseerde m/v-denken. 

 

Voor deze speeches werken we samen met Gil Renders van Echte Leiders DansenGil nodigt in elke lezing uit om boven het wij/zij-denken uit te stijgen en in een gemeenschappelijk verhaal te stappen. De kern van duurzame transformatie ligt voor haar in de bereidheid om onze wederzijdse stereotype overtuigingen onder de loep te nemen. En elkaar vanuit die kwetsbaarheid in de ogen te durven kijken.

Wat je kan verwachten

✓ Met een mix van professionele expertise en recent onderzoek dompelen we je onder in topics als de kracht van gebalanceerd leiderschap en de impact van onbewuste (gender)stereotypering. 
 

✓ We nodigen uit tot een diepgaand gesprek en het uitwisselen van professionele ervaringen.
 

✓ Inzichten worden gebundeld en geherformuleerd in concrete, haalbare en energie-gevende intenties.

✓  Hands-on speeches die meteen een concrete toepassing zijn om bij jezelf en in je omgeving de yin-yang balans te herstellen.

 

Frankie and Fish_Soulworx-6.jpg

—  

Aurélie der Kinderen

Coach Café Antwerpen & Soulworx

Gil weet op een toegankelijke en tegelijk professionele manier het delicate thema M/V in balans aan te snijden. Ik vind haar een beklijvende spreekster: ze maakt echt contact tijdens haar lezing en toont zich kwetsbaar én krachtig. Ik zag het publiek van mannen en vrouwen echt mee bewegen in haar betoog. Mede door de mooie mix die ze bracht tussen persoonlijke ervaring, onderzoek en actualiteit. De interactie achteraf verdiepte de ervaring. Gil is een topspreekster die de Coach Day ontegensprekelijk mee tot een succes maakte."

 

—  Inspirational speeches
Speech 'M/V in balans' door Gil Renders

Een Inspiring story voor je event, netwerk of teamdag?

Onze stories zijn op maat van je bedrijf of type event. We denken graag met je mee!

Wat doet She & Company?

She & Company is expert op vlak van gendertopics. Samen met onze klanten werken we training, netwerkevents en speeches op maat uit. She & Company lanceerde als eerste de Corporate Circles en faciliteert deze ook binnen en tussen organisaties. Of het nu gaat om vrouwelijk seniormanagement, om dames-onderneemsters, om alle medewerksters van één bedrijf of om vrouwelijke klanten, wij zijn graag partner gedurende het ganse traject.
 
She & Company draagt bij aan het zichtbaar en wakker maken van onderbenut feminien potentieel. Onze programma's doen vrouwelijke talenten en kwaliteiten in de organisatie meer tot hun recht komen, complementair aan het masculiene denken en doen.
 
We richten ons in eerste instantie op vrouwen, zonder daarbij mannen uit het oog te verliezen. Integendeel, wij geloven sterk dat in het ganse inclusieverhaal mannen niet alleen onmisbare supporters en bondgenoten zijn, maar dat ook zij veel te winnen hebben bij een betere balans tussen yin en yang in de organisatie. Daarom werken we ook vaak en met plezier in gemengd gezelschap.

bottom of page