top of page

De eerste Corporate Circle Conference is een feit.

En ook jij maakte hier deel van uit!

Together we

#FacedTheFeminine

 

Each time women gather in circles with each other, the world heals a little more


Dankjewel voor jouw waardevolle bijdrage aan onze Corporate Circle Conference!Wij popelen om je verder mee te nemen in het cirkelwerk of om het genderthema in jouw organisatie verder op de kaart te zetten. Snuister daarom zeker verder in ons vervolgaanbod en laat ons weten of je interesse hebt om één van onderstaande items verder te verkennen!


 

Inter-company circle

Heb je behoefte aan uitwisseling met andere vrouwelijke professionals en is daar geen mogelijkheid toe binnen jouw bedrijf? Vind je het boeiend om met vrouwen uit andere contexten M/V uitdagingen en opportuniteiten te onderzoeken? Ben je toe aan wat afstand nemen en stil staan bij?
In september starten er nieuwe inter-company-trajecten. Joke bezielt deze cirkels.


 
In-company circle

Wil je zelf een corporate circle opzetten in je bedrijf? Een gendernetwerk uitbouwen? Een mentor-traject organiseren?
Wij adviseren en ondersteunen je graag bij het uitdenken van je initiatief en bij de con
crete uitwerking. Evenals bij het faciliteren van de bijeenkomsten.
Tamara voert hierover graag een verkennend telefoongesprek met jou of komt langs voor een intake.

 

 

Inspirational speech

Geef je graag (nog meer) diepgang en bezieling aan je netwerkevent, team-dag, congres of conferentie?  Een inspirational speech benadert het thema gender en diversiteit vanuit een verfrissende, originele hoek en raakt jouw publiek in het hart.  Desgewenst brengen ze een bevlogen gesprek op gang of betrekken ze de luisteraars in een gemeenschappelijke en verbindende ervaring.
 Gil licht de speeches graag verder toe tijdens een gesprek.


 
Wise woman talk

Een gesprek onder vrouwen kan deugd doen. Wij bieden je graag wise women talks aan, elk met een eigen accent.

Met Tamara. Aan de keukentafel in het Mechelse. Bij een kop koffie of thee, hebben jullie het over het leven. Over wat jou bezighoudt als vrouw, als moeder, als partner, als professional, als dochter. Elk thema is welkom. Ben je toe aan een openhartig gesprek ‘van vrouw tot vrouw’? Meer dan welkom! 


Met Gil. In haar coachingspraktijk in Antwerpen onderzoeken jullie de innerlijke balans tussen mannelijke en vrouwelijke kracht en kwaliteiten. Waar verloor jij het contact met je buikgevoel? Of wanneer schiet jij door in daadkracht of drammerigheid? Op welke manier kost jou dat energie en hoe buig je dat om naar hernieuwde passie, focus en plezier in jouw werk en leven?


Met Joke. In het mooie Antwerpse Fosbury & Sons gaan jullie het gesprek aan over diepe vrouwelijkheid en herstel van vertrouwen.  Waar ben jij gekwetst? Welke stukken wil je helen? Waar sta je nu en waar wil je staan? Wat heb je nodig om daar te komen? Hoe kan je nog dichter in je eigen flow, bij je unieke zelf komen?
Joke houdt van diepgaande trajecten. Een fundament bouwen waardoor je kan terugvallen op jezelf, de veiligheid en draagkracht in jezelf groter maken.  Ben je toe aan transformatie, neem dan contact op!


 
The art of being a circle woman
 
Zou je zelf graag cirkels begeleiden? Wil je in je bedrijf een krachtig gendernetwerk uitbouwen en mis je de tools daartoe? Droom je ervan om vrouwelijke professionals bijeen te brengen in een inter-corporate circle en weet je niet goed hoe eraan te beginnen? Of wil je liever met vrouwen aan de slag in een meer persoonlijk traject en kan je daar wat ondersteuning in gebruiken? In het najaar start Tamara een training waarin ze haar kennis en expertise rond cirkels begeleiden deelt.

 

Nemen we samen de volgende stap?

Geef hieronder je voorkeur voor de volgende stap en wij nemen nadien contact met je op. 

 

No matter where you are in life, inspire and empower the women around you. Success is sweeter when shared.

Bedankt!

Wanneer vrouwen met eenzelfde missie samenkomen, ontstaan er grootse ideeën. 
Het zaadje werd amper een jaar geleden geplant, het oogsten deden we mede dankzij jullie!

Dikke merci om dit mee waar te maken,

Tamara, Gil en Joke


 

Logo signatuur 350 x 170.png
Logo Trust for business.png
bottom of page