top of page

do 03 jun

|

Online webinars

(Verborgen) Vrouwenverdriet

Verdriet van vrouwen is vaak niet-erkend verdriet en niet-erkend verlies. Heel vaak heeft het een uitgesproken fysieke component. En heel vaak draag je het nog lang mee. In stilte. In de cursus ‘Vrouwenverdriet’ benoemen we het (niet-erkende) verdriet en verlies.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
(Verborgen) Vrouwenverdriet
(Verborgen) Vrouwenverdriet

Tijd en locatie

03 jun 2021, 20:30 – 02 jul 2021, 22:00

Online webinars

Over het evenement

Voor wie is deze cursus?Voor vrouwen die in een selecte groep via online opdrachten en online meetings aandacht willen geven aan een verdriet of verlies dat ze meedragen.

Hoe ziet de cursus er uit?

De cursus bestaat uit online lessen waarin je zelf opdrachten doet (schrijven, reflecteren, creatief, embodied), en online meetings waarin je onder begeleiding van Tamara Lenaerts (She & Company) en Hade Wouters (The Artist’s Way online) in gesprek gaat met een vast groepje van andere vrouwen.Door met elkaar in te checken,een sisterhood te vormen en te delen, zijn we samen in proces omtrent vrouwenverdriet. Een proces dat evenveel kleuren heeft als er vrouwen zijn. Alles is welkom.

Praktisch?

Inschrijven kan tot 1 juni, maar we werken met een maximum aantal deelnemers. Eens dat bereikt is, sluiten we de inschrijvingen.Je krijgt toegang tot de online module op 1 juni.De online meetings via zoom vinden plaats op 3, 10, 17, 24 juni en 1 juli 2021, telkens van 20u30 tot 22u. Je hoeft zoom niet aan te kopen, maar je krijgt een uitnodiging van ons.

Hoeveel kost de cursus?

Deelname kost €230.

Deel dit evenement

bottom of page