top of page

zo 16 mei

|

Online webinar

Proeverij: is een cirkel begeleiden iets voor mij?

Hoedster worden, lijkt je iets voor jou. Misschien virtueel zodat vrouwen van overal kunnen meedoen. En telkens rond een ander vrouwenthema. Kortom: je hebt een droom, je voelt het kriebelen, je hebt een plan én er is ook nog wat twijfel. Dan is onze gratis proeverij echt iets voor jou!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Proeverij: is een cirkel begeleiden iets voor mij?
Proeverij: is een cirkel begeleiden iets voor mij?

Tijd en locatie

16 mei 2021, 09:00 – 12:00

Online webinar

Over het evenement

Tijdens een virtuele sessie nemen we je mee in alle aspecten van het cirkel-gebeuren. In een notendop weliswaar. We geven je een inkijk in de concrete werking van cirkels, tips en trics om je idee vorm te geven en een stappenplan voor cirkelavond zelf. Geen bombardement van kennis en expertise, wel die informatie die jij nodig hebt om de knoop door te hakken en echt aan de slag te gaan.

Wat mag je verwachten?

Een heuse cirkel. We starten de sessie met een vrouwencirkel. Zodat je aan den lijve kan ervaren hoe het werkt. Dat geeft tevens de gelegenheid om elkaar te leren kennen én voeling te krijgen met de cirkeldromen die er zijn.

Onze ervaring. Wij hebben onze kennis en kunde samengevat in een overzichtelijke presentatie. Die brengen we met passie. En tijdens onze uitleg verwijzen we ook naar de ervaring die we net tevoren samen hebben mee gemaakt. Een levend voorbeeld bij de theorie!

Tijd voor vragen. We sluiten de bijeenkomst af met ruimte voor alle vragen, bedenkingen en bekommernissen die je nog resten. Zodat het laatste restje twijfel dat er nog zou kunnen zijn, smelt als sneeuw voor de zon!

En wensen je dan -vol vertrouwen- alle succes met jouw eigenste cirkel!

Mocht je je nog meer wensen te verdiepen in het hoeden van de cirkel bieden wij ook een opleiding ‘ik start een vrouwencirkel’. Hier gaan we in 4 modules verdeeld over 4 dagdelen verdiepen in verschillende materies wat vrouwenwerk betreft. Data volgen.

Deel dit evenement

bottom of page