top of page

do 17 jun

|

Mechelen

Masterclass Circling and Deep democracy

Cirkelwerk is een gespreksmethode die je met jezelf verbindt, met de ander en met wat de mensen in de cirkel samenbrengt. In cirkels wordt er met aandacht gesproken en geluisterd. Cirkels brengen bewustwording, energie en creativiteit.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Masterclass Circling and Deep democracy
Masterclass Circling and Deep democracy

Tijd en locatie

17 jun 2021, 09:30 – 17:00

Mechelen, Hendrik Consciencestraat 8, 2800 Mechelen, Belgium

Over het evenement

Cirkelwerk is een gespreksmethode die je met jezelf verbindt, met de ander en met wat de mensen in de cirkel samenbrengt. In cirkels wordt er met aandacht gesproken en geluisterd. Cirkels brengen bewustwording, energie en creativiteit. Het cirkelen is een alternatief voor meer lineaire en hiërarchische vormen van spreken.

In de concrete verschijningsvorm verschillen deep democracy en Cirkelwerk aanzienlijk. Waar deep democracy een hele reeks van weldoordachte tools en instrumenten hanteert, blinkt cirkelwerk uit in eenvoud aan methodieken.

Onder de oppervlakte evenwel, spreken ze dezelfde taal. Beide werkwijzen tappen in op wijsheid, verwelkomen zonder oordeel alle inbreng en hebben een diep vertrouwen in de aanwezigheid van wat er is.

Tijdens deze Masterclass duiken we in de basisprincipes van Cirkelwerk, de oorsprong van dit werk en de toepassingsgebieden. Meer specifiek belichten we recent onderzoek over het effect van vrouwencirkels. We staan stil bij verschillen en gelijkenissen met deep democracy. En onderzoeken samen hoe deze twee krachtige modellen elkaar in jouw realiteit kunnen versterken.

En we oefenen, natuurlijk!

Deel dit evenement

bottom of page