top of page

GIL RENDERS

Germaniste

Psychologe

Leiderschapscoach

Echte Leiders Dansen

She & Company

Gil Renders is Germaniste, psychotherapeute, leiderschapscoach, vrouw en moeder. Na haar studies aan de KUL behaalde ze een meestertitel in de Dramatische Kunsten aan de Toneelacademie van Maastricht. Na zeven jaar als professioneel theatermaker sloeg ze een nieuwe richting in.  Ze volgde een vierjarige opleiding Integrale Psychologie en verdiepte zich in het transformationeel en ervaringsgericht coachen. Hiertoe volgde ze opleidingen in o.a. systemisch opstellingenwerk, creative coaching, Voice Dialogue-facilitation, Mindfulness en lichaamswerk. 

In 2006 richt ze haar eigen coachings- en psychotherapeutische praktijk op. Zes jaar later ontwikkelt ze Theateropstellingen, een innovatieve methodiek om op korte tijd inzicht te krijgen in onderliggende dynamieken van een team of organisatie. Dit was het zaadje voor haar onderneming ‘Echte Leiders Dansen’, een coachingspraktijk voor verbindende communicatie en transformationeel leiderschap. 


Gil houdt van de kracht en de vrijheid die zich ontwikkelt in individuen en organisaties wanneer ze masculiene kracht in balans brengen met feminiene kwaliteiten. Vanuit deze passie geeft ze samen met Tamara vorm aan  She & Company, dat wil bijdragen aan een gezondere M/V balans in de samenleving.


Haar manier van werken is intens, integer, ervaringsgericht en ‘in het moment’. Last but not least huwde Gil in 2011. De dochter die drie jaar later geboren werd, vormt nog elke dag een grote inspiratie.

 

bottom of page