LEARNING EXPERIENCES

M/V IN BALANS.

VOOR VROUWELIJKE PROFESSIONALS.

BESCHRIJVING

De posities van mannen en vrouwen veranderen in hoog tempo. Tegelijk leven oude, stereotiepe denkbeelden diep in ons verder. Mannelijke kwaliteiten zoals competitiviteit, daadkracht, resultaatgerichtheid en korte-termijndenken, werden immers de norm in een maatschappij die eeuwenlang door mannen werd vorm gegeven. Vrouwen passen zich (onbewust) automatisch aan aan deze mannelijke manier van denken en handelen.

 

Dat vraagt energie. We staan er niet bij stil hoezeer we ons op de werkvloer ‘vermannen’ of hoe we onszelf structureel onderschatten en kleiner maken. Het gaat ook ten koste van het dieperliggend potentieel van vrouwelijke kwaliteiten, zoals verbinden, vertragen, lange-termijndenken en de gerichtheid op het grotere geheel. De resultaten die het vrouwelijke kan binnen brengen in een leidinggevend en divers team, gaan op die manier totaal verloren.

Als coach of leidinggevende geeft het je veel flow en energie als je moeiteloos kan schakelen tussen een mannelijke en vrouwelijke manier van begeleiden. Je stemt je zorgvuldiger en vlotter af op je coachee, en beschikt over een rijk en uitgebreid palet aan coachingsvaardigheden. Daarmee boor je op een vanzelfsprekende manier nieuw potentieel aan. In jezelf én in de ander.

 

 

De centrale tool van deze trainingsmodule zijn de man-vrouw begrippenparen. De oefeningen zijn praktijk- en ervaringsgericht met veel ruimte voor uitwisseling en reflectie. Tussen de twee opleidingsdagen ga je met concrete en persoonlijke handvaten aan de slag in jouw praktijk. Je rondt deze module af als een vrijer en veelzijdiger coach.

 

Deze opleiding is bedoeld voor coaches, trainers, procesbegeleiders en leidinggevenden die vrouwen individueel begeleiden. Lees hieronder, bij de testimonials, wat anderen er van vonden!

Karen Claes

VICE Consultancy

Trainer, consultant, coach

Dit traject heeft me inzichten gegeven in mijn M/V kracht en kwaliteiten. Deze helpen me om professionele keuzes te maken en om versterkt en met meer zelfvertrouwen in mijn kracht te staan. Wat een verrijking!

 


Learning Experience

6-daagse training 'Balans brengen in mannelijke en vrouwelijke kracht en kwaliteiten'

TESTIMONIALS

Kies uit één van de volgende edities:

20 november en 4 december 2018

21 mei en 4 juni 2019

26 november en 10 december 2019

Locatie: HRD Academy in Beervelde, nabij Gent

Prijs: € 1320 excl btw

Mogelijke reducties: 10% vroegboekkorting, KMO-portefeuille (tot 40%), subsidies van het Brussel gewest (tot 50%) en opleidingscheques.

​Uitgebreide info en inschrijven via de website van HRD Academy

Heb je een inhoudelijke vraag? Gil Renders: Gil@she-and-company.be

 

© 2019 She & Company. Alle rechten voorbehouden. Fotografie & design: Lotte Alissa. Collage © Veerle Symoens.
Klik hier voor het privacybeleid van She & Company. Beeldhouwwerk achtergrond: Lebuïn D'Haese. 

  • LinkedIn  She & Company
  • Facebook She & Company
  • Instagram She & Company

NEEM CONTACT MET ONS OP

Kerkenbos 79 - 2812 Muizen (Mechelen)

Tamara Lenaerts - 0486/991 725

tamara@she-and-company.be

Gil Renders - 0476/961 543

gil@she-and-company.be

She & Company co-creëert ook op maat! Vraag vrijblijvend hoe een corporate community, learning experience of inspirational speech voor jouw organisatie vorm kan krijgen.

 

Of schrijf je in voor de nieuwsbrief en kom meer te weten over onze aanpak.

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon