LEARNING EXPERIENCES

SYNCREATIE

DE COMPLEMENTAIRE KRACHT VAN M/V

Onderzoek wijst keer op keer uit dat genderdiversiteit in een team/een organisatie hand in hand gaat met innovatie en duurzaam succes. Zorgen voor voldoende vrouwen in alle lagen van het bedrijf is daar een vanzelfsprekende eerste belangrijke stap naartoe. Minstens even belangrijk is het waarderen en bekrachtigen van vrouwelijke manieren van kijken en denken, van feminien gedrag en kwaliteiten, bij vrouwen én mannen. Daarom werken we ook vaak en met plezier in gemengd gezelschap.

 

Om hier zicht op te krijgen, onderzocht She & Company hoe het mannelijke en het vrouwelijke op geheel eigen en complementaire wijze creëren (leiding geven) en connecteren (team vormen) en communiceren. En ontwikkelde op basis van bestaande genderliteratuur een set van polariteiten. Elke set omvat twee aanvullende kwaliteiten: een mannelijke en een vrouwelijke. Iedereen bevindt zich ergens op het continuüm tussen die twee uitersten; ieder man en iedere vrouw heeft zijn/haar unieke m/v mix.

 

Tijdens deze training nodigt She & Company je uit om jouw manier van creëren, jouw manier van connecteren en communiceren te onderzoeken, om te verkennen waar jij je als professional op het continuüm tussen de twee complementaire uitersten bevindt. En ook: waar zie jij collega’s functioneren, hoe verhouden zij zich tot de masculiene en feminiene polen? En hoe ziet het profiel van de organisatie eruit? Welke kwaliteiten worden gewaardeerd en welke krijgen (nu nog) onvoldoende ruimte?

 

Kortom, hoe SynCreatief is jouw organisatie op dit moment en waar is er nog on(der)benut potentieel?

 

She & Company maakt een actueel thema uit het hedendaagse diversiteits-denken op persoonlijke wijze bespreekbaar. En biedt vrouwen, mannen én de organisatie een concreet handvat op weg naar meer balans én SynCreatie.

Karen Claes

VICE Consultancy

Trainer, consultant, coach

Dit SynCreatie traject heeft me inzichten gegeven in mijn M/V kracht en kwaliteiten. Deze helpen me om professionele keuzes te maken en om versterkt en met meer zelfvertrouwen in mijn kracht te staan. Wat een verrijking!

 

TESTIMONIALS

NEEM CONTACT MET ONS OP

Kerkenbos 79 - 2812 Muizen (Mechelen)

Tamara Lenaerts - 0486/991 725

tamara@she-and-company.be

She & Company co-creëert ook op maat! Vraag vrijblijvend hoe een corporate community, learning experience of inspirational speech voor jouw organisatie vorm kan krijgen.

 

Of schrijf je in voor de nieuwsbrief en kom meer te weten over onze aanpak.

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 She & Company. Alle rechten voorbehouden. Fotografie & design: Lotte Alissa. Collage © Veerle Symoens.
Klik hier voor het privacybeleid van She & Company. Beeldhouwwerk achtergrond: Lebuïn D'Haese. 

  • LinkedIn  She & Company
  • Facebook She & Company
  • Instagram She & Company