Executive coachings

ONTLUIKEND POTENTIEEL, VEERKRACHTIG DE WERELD INZETTEN


“Ik straal te weinig zelfvertrouwen uit en ben daarom niet zichtbaar genoeg.”

“Iedereen prijst mijn kwaliteiten, maar zelf heb ik vooral het gevoel overal achteraan te hollen.”
“Ik wil daadkrachtiger zijn en meer zeggen waar het op staat.”

 


Een greep uit de verzuchtingen die we vaak horen aan het begin van een coachingstraject.  Elk hebben ze te maken met een disbalans tussen feminiene en masculiene kwaliteiten in de organisaties van vandaag.

Vrouwelijke kwaliteiten zoals vertragen en verbinden worden (onbewust) minder gewaardeerd dan mannelijke daadkracht en doelgerichtheid. En dus gedragen we ons naar de norm en lopen onszelf voorbij. We verliezen onszelf in ‘doen’ en vergeten hoe het was om te ‘zijn’.

 

Onze m/v in balans-coaching geeft je inzicht in jouw unieke mix van mannelijke competenties en feminiene kracht. Je ervaart wanneer welke pool bij jou overheerst en wat je kan doen om de andere kant te activeren. Zo maak je keuzes vanuit vrijheid in plaats van ‘dringendheid’.
 

Je leert ook de disbalans te herkennen en te herstellen bij je medewerkers of coachees. Zo blijf jij moeiteloos afgestemd op de ander én op je eigen energiepeil. Jij en je organisatie groeien naar meer duurzaamheid, vitaliteit en wederzijds vertrouwen.

Wat onze coachings met je doen...

✓ Het toont je welke kwaliteiten je nu al inzet én welk potentieel nog onaangeroerd blijft.
 

✓ Het geeft je inzicht in waar jij écht energie van krijgt om zo vanuit een grotere vrijheid keuzes te maken.
 

✓ Waar zeg je voluit ja tegen en waar bedank je liever voor?  

✓ Je handelt vanuit jouw unieke combi van masculiene en feminiene kwaliteiten en stopt met je ‘te gedragen’ volgens een opgelegde norm of rol die je moe maakt.

 

—  

Joost Callens

Durabrik

Gil heeft de gave haar scherpe en fijnzinnige analyse over te brengen op een zeer expressieve, positieve en verteerbare manier. Je voelt haar (opr)echtheid, waardoor haar inzichten diep nazinderen. Een warme en fijne samenwerking.

 

—  Executive coaching

Totaalaanpak verzekerd!

Toepasbare tips en methodieken worden doorspekt met diepe wijsheid en intuïtie. Vanuit concrete praktijksituaties wordt voortdurend de link gelegd met jouw groeipad.

Onze coaches zijn opgeleid in een zowel cognitief gerichte alsook systemische en ervaringsgerichte aanpak. Dit resulteert in een totaalaanpak die je vanuit een diepe laag transformeert.

Wat doet She & Company?

She & Company is expert op vlak van gendertopics. Samen met onze klanten werken we trainingen, speeches en  coachings uit op maat van de klant. She & Company kwam lanceerde als eerste de Corporate Circles en faciliteert deze ook binnen de organisatie. Of het nu gaat om vrouwelijk seniormanagement, om dames-onderneemsters, om alle medewerksters uit het bedrijf of om vrouwelijke klanten, zijn ze graag een partner gedurende het ganse traject.
 
She & Company draagt met hun bij aan het zichtbaar en wakker maken van onderbenut potentieel. Onze programma's doen vrouwelijke talenten en kwaliteiten in de organisatie meer tot hun recht komen, complementair aan het masculiene denken en doen.
 
We richten ons in eerste instantie op vrouwen, zonder daarbij mannen uit het oog te verliezen. Integendeel, wij geloven sterk dat in het ganse inclusieverhaal mannen niet alleen onmisbare supporters en bondgenoten zijn, maar dat ook zij veel te winnen hebben bij een betere balans tussen yin en yang in de organisatie.   

Ons aanbod

NEEM CONTACT MET ONS OP

Kerkenbos 79 - 2812 Muizen (Mechelen)

Tamara Lenaerts - 0486/991 725

tamara@she-and-company.be

She & Company co-creëert ook op maat! Vraag vrijblijvend hoe een corporate community, learning experience of inspirational speech voor jouw organisatie vorm kan krijgen.

 

Of schrijf je in voor de nieuwsbrief en kom meer te weten over onze aanpak.

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 She & Company. Alle rechten voorbehouden. Fotografie & design: Lotte Alissa. Collage © Veerle Symoens.
Klik hier voor het privacybeleid van She & Company. Beeldhouwwerk achtergrond: Lebuïn D'Haese. 

  • LinkedIn  She & Company
  • Facebook She & Company
  • Instagram She & Company